Mijn vriendin Brigitte zat bij mij aan de keukentafel en begon over haar zoektocht naar een hippe tennistas.
"Ik wil niet zo'n tas met een tennismerk erop, Celine!"
En daarmee is het begonnen. Speuren naar een leuke, moderne en handige tennistas. Wij dachten toen nog dat we die ergens online zouden kunnen vinden. Iemand moet dat toch eerder gedacht hebben, dus er moet een leuke tennistas te vinden zijn! Nu wel ;) Wij hebben uiteindelijk besloten zelf de tas te ontwikkelen die we zochten. Er zijn nu 3 looks, maar dat kunnen er meer worden, dat hangt af van het enthousiasme van onze klanten natuurlijk!
De tassen
Onze tassen zijn van canvas. Daar zijn 3 redenen voor: de eerste is dat we daardoor die leuke bedrukkingen (door ons zelf bedacht en uitgewerkt) konden realiseren. Gewone tennistassen zijn van o.a. polyester en dat is gedeeltelijk plastic en dus minder duurzaam. Dus dat was voor ons de tweede reden om voor canvas te kiezen. En de derde reden is de prijs in combinatie met de bedrukking. Canvas is makkelijker te bedrukken en daardoor goedkoper dan polyester. We houden de prijs zo laag mogelijk houden zodat iedereen gewoon kan denken: ik wil nog zo'n leuke tas en neem nu een ander printje!
Helaas hebben we de winkel moeten sluiten. De site www.leuketennistassen.nl is niet meer actief. We hadden een fantastische nieuwe lijn klaar, maar we konden in Europa geen producent vinden die onze tassen kon maken. Mocht iemand nog een goede producent weten die kleinere aantallen wil maken (geen duizenden stuks) dan hoor ik het graag!

You may also like

Back to Top