Creatief, dat ben ik! Maar ik ben ook georganiseerd, hou van precisie en heb oog voor details. 
Mijn ervaring is lekker breed en bestaat uit zo'n beetje alles wat met communicatie, ontwerp en (content) creatie te maken heeft. Al meer dan 20 jaar houd ik mij bezig met meedenken, vragen stellen, creëren, schrijven en organiseren. Ik ga graag op zoek naar verdieping, verbetering of verandering en heb als werknemer en zelfstandig opdrachten gedaan voor grote en kleinere klanten in verschillende markten, online en offline en met grote en kleinere budgetten. 
Ik sluit mijn concepten of advies altijd aan op de (communicatie) strategie van de opdrachtgever. Als die strategie nog ontbreekt kan ik ondersteunen in het ontwikkelen ervan. Ik maak, schrijf, ontwerp of fotografeer voor de ontvanger, gebruiker of kijker en ben een voorstander van uitingen die niet alleen mooi of hip zijn, maar vooral ook relevant, handig, slim, innovatief of verrassend. Ik houd van functioneel, gebruiksvriendelijk en mooi.
Ik ga mee met veranderingen en wil altijd blijven leren. Zo heb ik een business master gedaan aan de Rijksuniversiteit van Groningen en heb ik een aantal jaar geleden de HBO opleiding Fotografie aan de Fotoacademie te Amsterdam afgerond. Tussendoor leer ik de computertaal Python. Ik doe deze dingen om mijn blik te verruimen, op een andere manier naar dingen te kijken. Dit heeft steeds een extra dimensie aan mijn creativiteit toegevoegd en zo doe ik nieuwe inspiratie op. Dat vind ik een onmisbare factor!
Voor meer informatie over mijn achtergrond en opleidingen verwijs ik je naar mijn Linkedinpagina.
Studio WNDRLND en Inspiratiebrigade zijn de bedrijven waarvoor ik op dit moment mijn kennis inzet.
Website van  Studio WNDRLND.
Website van de Inspiratiebrigade.
Back to Top