Jazeker, ik ben creatief ;-) Maar ik ben ook georganiseerd, hou van precisie en heb oog voor details. Er schuilt ook een hele gezellige controlfreak in mij, die heel goed samenwerkt met die aardige perfectionist die ook ergens huist. Mijn gezin is belangrijk en dat is waarom ik zo ben goed in het managen van mijn werkzaamheden, mijn leergierigheid en mijn sportieve bezigheden.
Ik hou van meedenken, vragen stellen, creëren en organiseren. Samen met mijn opdrachtgevers ga ik op zoek naar verdieping, verbetering of verandering. Ik heb hele leuke opdrachten gedaan voor grote en kleinere klanten in verschillende markten, online en offline en met grote en kleinere budgetten. Mijn ervaring is lekker breed en bestaat uit zo'n beetje alles wat met communicatie, ontwerp en creatie te maken heeft.
Ik ga mee met veranderingen en wil altijd blijven leren. Zo heb ik een business master gedaan aan de Rijksuniversiteit van Groningen en heb ik een aantal jaar geleden de HBO opleiding Fotografie aan de Fotoacademie te Amsterdam afgerond. Tussendoor leer ik de computertaal Python. Ik doe deze dingen om mijn blik te verruimen, op een andere manier naar dingen te kijken. Dit heeft steeds een extra dimensie aan mijn creativiteit toegevoegd en zo doe ik nieuwe inspiratie op. Dat vind ik een onmisbare factor!


Als fotograaf en ontwerper sluit ik mijn concepten of advies aan op de (communicatie) strategie van de opdrachtgever. Als die strategie nog ontbreekt kan ik ondersteunen in het ontwikkelen ervan. Ik creëer voor de ontvanger, gebruiker of kijker en ben een voorstander van uitingen die niet alleen mooi of hip zijn, maar vooral ook relevant, handig, slim, innovatief of verrassend. Ik houd van functioneel, gebruiksvriendelijk en mooi.

Studio WNDRLND en Inspiratiebrigade zijn de bedrijven waarvoor ik op dit moment mijn kennis inzet.
Website van  Studio WNDRLND.
Website van de Inspiratiebrigade.
Back to Top