De Inspiratiebrigade (voorheen 7causes) heeft een aantal jaren opdrachten gedaan voor Stichting Lezen & Schrijven. Ik dus ook! Talloze campagnes en grafische uitingen passeerden de revue. Het was enorm leuk om voor deze klant te organiseren en produceren.
Een paar voorbeelden: Voor de edities van de ‘Week van de Alfabetisering’ ontwerpen we alle campagne uitingen. Bijvoorbeeld een inspirerend kwartetspel met alle diensten en producten van de Stichting, maar ook video blogs en programmaboekjes.
De introductie van de Leesservice voor bedrijven is van onze hand. En het lesmateriaal voor de programma’s Taal voor het Leven, Voor ’t zelfde Geld en Voel je goed. Alle taalhuizen van Nederland hebben we voorzien van een basis-set communicatiematerialen.
We ontwikkelden een campagne gericht op Brabant. Daarvoor hebben wij diverse Brabantse Taalambassadeurs gefotografeerd voor o.a. posters en we leverden het grafisch ontwerp voor het Magazine Taal maakt je Sterker.
En natuurlijk werkten we ook aan kleinere opdrachten zoals divers lesmateriaal, stappenplannen, z-cards, flyers, banieren, trambestickering, affiches, enzovoort.

You may also like

Back to Top